klik secara gumpalan please

Wednesday, November 13, 2013

takut jadi diri sendiri?

tengok orang pulun kita pun nak ikut. hakikat?
kita lagi hebat sebenarnya just kadang-kadang kita tak boleh handle situation kita. duk sebuk terhegeh-hegeh ikut cara orang wat ape kan?

kita tgok org cantik. kita tak kurang hebat. nak jugak lawan heels 4 tingkat. pastu jatuh? bertingkek-tingkek malunye. ehem

kita tak confident. my kawan baik cakap.
"tu semua adalah dari mind set"
kita cakap susah. semua tu adalah susah. kalau kita cakap insya ALLAH senang. DIA akan bagi kita jugak.
jangan takut jadi diri sendiri kerana dirimu begitu berharga. kan.
"my lack of confident? its not burden anymore. but part of me to do something better..

tak semua faham apa yang gologan macam aku faham. tapi aku cuba faham mereka kenapa mereka selalu membuatkan orang lain jadi tak faham dengan kefahaman mereka. just chillex keep calm. and bismillah. esok sepuluh muharam selamat berpuasa!
tudeaaaa! hidung besaq sebesar impian.

 semoga ALLAH memberkati aku dan teman-teman yang lain.

No comments: