klik secara gumpalan please

Tuesday, February 19, 2013

bilik sebelah airport dan katil dable daker

hp pecah skrin gulp,
hp berjalan sekali dengan hayunan tangan tambah sikit lagi perisa jatuh atas jalan tar, lepas tu lari-lari kereta lalu nak langgar. gulp-gulp-gulp.. lepas tu driver buka cermin cakap "tahu takut, lepas tu gelak2* mmg mintak kaki #
tapi
hp jatuh katil dan bersepai. paling seronok ヽ(^。^) wehuuu huuu. buat lagi dan lagiiii~

semester baru, dah bermula,
kak senior masuk padang untuk berlawan dengan emosi dan jiwa raga untuk menjadikan diri lebih berguna
*gigles* 4flat? oh macam tidak 4 fat, tu maybe.miahaha

sambil-sambil terlentang letak laptop atas perut sebuk nak menaip cerita tak best.

tahun ni ai kena duduk atas means katil dable daker tu. wa duduk atas, wa ni berat *tak tipu*
yang bawah wa, cenonet je. so jangan salah kan saya kalau katil bergoyang-goyang macam gempa bumi. mihihi
sooo,

dah dekat 3hari kot aku dekat sini,
nak bebeling macam-macam.
semester ni bilik kecik duduk 4 org.
tapi still syukur. housemate boleh consider dan boleh layan dengan lawak bodo yang aku tak tawlah lawak ke tak. yang penting ade respon. #suke ke tak belakang cerita#

depan bilik aku, jengah sikit je, nah boleh tengok abang-abang muskul berkemban dengan towel *tu pun kalau ada*
al-maklumlah, aku sem ni, duduk depan blok laki-laki, tak sopan langsung. aku nk sidai baju pun tak senang. dah sah-sah kat situ je tempat sidai baju boleh kering. so aku keringkan hati buat macam tak buat salah.
aku duduk tingkat due. paling nak pendekkan cerita, laluan bus dekat bebetol depan bilik aku.
sampai pukul 11 malam tu bus keluar masuk, dan datang tiap kali 10min. sekali dengar ok lagi bile dah 3hari kat sini aku dah dengar macam bunyik kapal terbang and sometimesss rasa macam bunyik UFO. omj
stress, tak boleh duduk diam.. mungkin lepas aku jadi engineer aku nk buat kenderaan yang ade enjin kedap bunyik mihihi.

bus start dalam pukul 6.45pagi kot -.-" arghhh aku tak tahu macam mana exhousemate ni stay sini sem lepas patutlah semua berebut tak hingin nak stay sini. tapi dah bilik ni je kosong. redah jelah -.-" hukhuk

so today konon nya nak jumpe PA(daddy) gurukelas# kami, aku pulun bangun hap tergolek jatuh bersepaiii. huyohh dah macam bunga api. berderai.pop-pop-pop
  tapi, selamat lah hp sendal pintuyang jatuh, lepas jatuh pasang balik on. still boleh guna #terima kasih hp sendal pintu. 
cer bayang,kalau iphone, samsung galaxy tab dan kawasan2 sewaktunya jatuh.
cube on.. #jangan time tu meratap pemergian ribu riban lah ye. kehkeh

so, kesimpulannya dekat sini, cerita tak best pun..

just nk remind kat diri sendri.
apaaa pun berlaku,
just accept it as a faith.#tetibe

ada kemajuan  taw aku,
jarang tido sekrang, sebab katil atas kan. malas nak panjat. kehkeh so abiskan mase membaca tengok movie. and maybe study more effisyen, sebab takde desakan dari pihak katil #boleh terima tak alasan ni? hihi

sekrang jugak, aku dah takde dah nk turun lambat, bile bunyik bus, aku senang terbangun, lepas tu, bilik aku dekat area bawahso, dekatlah nk turun pegi kelas. tak payah org nk gelak ketawakn aku. berlari2 kejar bus. mihihi.

haa nampak tak pungkoq bus kat situ? kalau rasa macam lambat nau. lari-lari terjun atas bus.
kehkeh ^,^
oklah, nak beredar, kelas lepas ni..
nak berkhidmat untuk negara uolss. adios amigos!
assalamualaikum.. 
sebagai student kite enjoy tak semestinya lupe pada yang SATU, tapi kita menikmati dengan setiap perjalanan yang satu, dats way kita tunjuk watever its is kita bersyukur :) mihihi 
ok bye














No comments: