klik secara gumpalan please

Thursday, February 2, 2012

post buat diri sendri

assalamualaikumm (:
petang-petang ni.. aku nk post tuk diri sendiri. kau tak payah bacelah.. just memberi kekuatan pada diri sendiri je ni..hihihihi :P
sambil menanti.. sambil menghitung tiap waktu yang berjalan lembab-lembab.. aku layan lagu
"jangan menyerah" by dmasive.. kenape layan ek? sebab tengah menanti sesuatu lah..
nebes oi. macam tgu result SPM dlu-dlu.. gulp!. dalam hati ni rasa macam nk pecah dah jntung ni mengepam darah..hohoho
nebes giller =.="

banyak benda aku nebes ni =.=" macam-macam, sume berhimpun menjadi satu, xtentu arah aku..
haaaaa, aku xmakn lagi ni.. sebab kalau nebes lapar pun hilang..(perut je bunyik-bunyik)
xpelah biarlah penantian ni berakhir dengn penerimaan yang terbaik..
time ni lah kita gune stement
redha itu ikhlas.. pasrah itu menyerah.. hehe (:
sebab aku dah usaha.. dan segalanya ditentukan oleh DIA. tapi aku percaya.. segalanya adalah yang terbaik..

oleh tu,
aku xboleh putus asa...

oklah dah nak magrib, doakan yang terbaik buat aku ok (:
segalanya adalah penentu aku di masa depan (:
dan doa aku pda kawan-kawan harap sumer dalm keadaan baik (:
dan dah terlanjur kat sini. marilah kita same-same mendoakan kesembuhan ayah kepada rakan aku yang sekrang terlantar di hospital, selama 2hari.. semoga cepat sembuh.. aminnn~
mendoakan sesame manusia adalah perkara mulia.. dan insyaALLAh mendapat jalan yang baik pada mu dimasa hadapn (:
ok choow~ ^.^V
nebes giller ni.. but always stay cool

p/s: sopan kan aku menaip :")
actually, tengah nebes.. ape-ape, tggu post akan datang :")
salam~

2 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

pasrah bukan kalah...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...
This comment has been removed by the author.