klik secara gumpalan please

Saturday, April 16, 2011

xkenal maka xcinta..kalau cinta xsemestinya die milik kite

assalamualikum.. 
selamat malam arini mood sangat touching dan merasakan sangt alone..
i knew the best way to solve it juz let it go :|
but xsesenang yang kite sangka kan...
kena plak time exam sume datang bertubi2.. time ni semua rase cam alone risaw sakit..
dah lah baru baik demam..aku syukur aku still bole makan minum..
tapi jiwa sangt kosong.. terganggu sangt2..

dalam keharuan ni aku juz nak luahkan.. she is someone.. kawan yang selalu ade even xde kat sisi aku, peluk aku but she is da great :D
kenal tapi xcinta kenal tapi xde dekat depan tapi dekat hati aku..
saat aku keharuan die selalu ade..
YM bgi aku yang menyayangi,,yang memusuhi..yang menghantui...
ape tu tetiba ym kan??
menatang ape tuh:-?
disinilah
dunia aku mendapatkan petunjuk dan bagiku dalam macam2 cara aku merasakan mereka ibarat keluarga..:D

but aku terima segalanya..kerna disini lah aku meluah rase hati aku...
rasa kecewa aku..rase bahagia aku..
aku xmerasakan beban kadang aku menagis..
aku xmerasa keseorangan bila aku sakit sebab aku ade kawan2 yang sentiasa ade kat sisi aku..

saat hati aku terluka dan luluh dia ada kat sisi aku..
even air mata aku jatuh she give me the best hug for me..
aku xmerasakan keseorangan sebab die selalu temankan aku study..
die membuatkan aku xGIVE UP..
aku akan buktikan aku pun bole..
but sebagai manusia aku xbole lari dari kesedihan..
aku xbole buang ia..aku juz bole rawat ia bagi dia xmenghancurkan hati aku..
terus terusan..

ditipu kawan2 dimusuhi.aku terima sebab aku xbole nk elakkan diri dari perasaaan itu
tapi aku masih merasakan aku sangt sweet still bole gelak:D
still bole tabah menghadapi..(tabahke)
aku juz nak korang yang ade kat sisi aku
thanks a lot..

thanks a lot ain!:* :*
thanks sebab selalu teman study..
thanks selalu buat mia xrase sorang2..
thanks sebab ade teman borak saat mia susah:D
thanks a lot sebab selalu wat mia tersenyum :D
and the important one is..
THANKS A LOT SEBAB JADI KAWAN dan sahabat dunia akhirat:D
and sume2 kawan2 aku yang lain..
aku post for 
 thanks a lot:*
lagu ni suke2 je:Dnjoy ok..




4 comments:

Een said...

wah..tharunye ain...dont give up my fren....sume org akn ditimpa mslh cme kcil n bsar j....taw...dtg mslh time exam memg ley wat kte stress tp jgn rsaw...klu pun kte rse ksorangan but msih de tman2 y syg kite.....wlau ain n mia just knal mlalui ym dan xpnh jmpe pun kot..tp ati ain rse dkt n mia...ain ske bkwn n mia...sweet...orgnye cumey n bek..insyaAllah......kte bsahabat dunia akhirat,...amin...bkn sume org kte rse dkt j kt ati.....tp mia slh sorg y ain rse prasaan syg 2 melekat d hati....so, pepun y mia rse n pepun mslh mia..ain ade k...jgn rse mia sorg2....muuuaaahhh!!!!...i luv u yunk..:*

cik miss aya said...

thanks ain sangt2 xtaw tetibe rase sabak.tet~
watever pun thanks a lot sbb kanl ngan ain:D
sangt2 thanks:d
LOVEEEEE u damn much!!:*

Een said...

wahahah..okies..ain pun..dpt kwn n mia ni satu anugrah kot....xpnh dpn mte jpe tp ym y mnemukan kte..so sweet kan......ingtkan cinta j kte jupe tp shbt pun de..insyaAllah..:*

cik miss aya said...

kite mmg sweet:d :*