klik secara gumpalan please

Thursday, February 3, 2011

tangis dalam tawa~ kesengalan~

oh assalamualaikummmmm ! 
arini 2hb 2 2011. aku kuar ngedate setelah lame xkuar same2 kerana selalu gado2 ala2 sayang. korang gelikan ngan statement haku??  oh xpe terimalah hakikat yang kadang2 aku nye statmet membuatkan sape2  nak muntah..(T-T")
okeh2 ni bukan nak story sape geli banyak dan geli sikit. nk story! 
arini sangt grand kot.
semalam baru je sebut2 nak beli beg! tapi niat jelah dalam hati. sebab blum ade effort yang kuat untuk ini azam padahal (xde fulus=money2). tapi today impian jadi nyata lah. cayalah beb~
pari2 dah datang menjenguk cinderella.
sape cinderella? ape lagi aku lah>> tapi saiz besar sikit! (kening-kening terangkat-angkat*)
aku xkisah pun. okeh2 sambung lagi.
aku merajuk tadi! mane taknye. 1st time aku nk rase menang main bowling sepanjang idup. die yang agak gila tu. boleh edit name aku jadi name die! baru aku nk post kat sini hampeh!. selamat aku comel>>puji2 lalalalal xde kena mengena lalalala~

semalam merajuk punye merajuk ade je nak wat lawak sengal~ 
oh tapi ku suke ! wpon kadang rase nak tembak je:) dan pura2 lawak xjadik ! dalam atidah geli2 than gelak! BHAHAHAHA~
i sayang u lah ! xde yang lain~
okeh2 dalam merajuk2 dalam mara2 ni aku dan lagi jalan2 tengok beg~ 
aku budget murah2 je beg nak beli. sebab merasakan aku bukan ade kemapuan sangt so juz bli biase2 je. ntah mandrem ape ntah yang wat aku oke je~ 
oh kau sungguh ajaib muhammad izwan!
sayangku padamu melonjak sampai 120% okeh !:)


ok3. dah xde mood nak story panjang2 sebab memang selalu gado. and now dah start gado !
 oh memang sengal! tapi thanks kat adiah k~


ni bukann zorro ataw purdah. tapi shawl yang dibelikan untuk aku~ diie wat suprise lak semalam! oh kamu sangt romantik~ my sayang ~
bagi mase dekat pizza. dahlah awek2 yang duduk seblah kitrang. pakai shwl yang same tapi
batu aku nye lagi shantik~ ape ku kisah ,muaaaah!.haha korang geli ek?abaikan ye:)






 ape ni?
muke sape ni sibuk nak interprem kan3 ??
haha. korang xsuke muke tu ko abaikan taw, nak tunjuk beg je, ahaha:)
1st time dapat adiah:) xcited kenalah lebih kan3?bhaha


dan xlupe aku selitkan skali wallet! ahaah. aku sungguh pencukur. xde niat ye. juz state je. hoho


happy bezday kat kite nanti xlame lagi. aku ucap sendiri je ni.:((


oke~ lah ni saje mals nk story banyk2 ati ku sedang disakitI~

No comments: