klik secara gumpalan please

Tuesday, February 1, 2011

sekali dah kuar hambik kau!:)

arini xde story tapi ade aktiviti~ blurrr~
arini hang out!
arini chit chat!
arini karoke! 
arini berMCd
arini ber photoshoot! 
awww~
gorgesnye rase. ahai !
ok2. xde story juz nk tepek2 gam dan tampal beberape 
kerat picture2 yang berjaya diambil dan dilekat kat 
blog aku yang berhabuk ni
ohoi!

enjoylah ok:)

pic yang 1st ni adalah hasil apabila setelah berjaya melontarkan vocal. yang letak tangan kat bahu aku tuh sangt letih kerana sebab2 tertentu! hihi. guraw je.ngeh3


oh! ini pic on da way pegi shopping! sempat posing terasa diri ini seperti teddy bear! oh chumil kan? ngeh3!>>>prasan is part of me!:))


okeh pix ni mungkin sebab terlalu frust dengan nyanyian tdi. so acara memanjat dinding dilaksanakan! nak bunuh diri berdosa besaw! HAHA. siap ade kaki merah lagi kredit to azma okeh!:)


ni adalah senarai top model asia yang tersingkir session lalu. so diorang pun diberi job untuk berposing kat dinding2 kotak ni. okeh!:)
budget hot betol! HAHAH


ok! yang ni best part lah kan!. menyayi sudah meronggeng  ala2 inul sudah, wonderpet  pun sudah. and lastly sesi makan2 nyum3.oh mcD terbaik dari ladang. aku pekena burger chicken mc Deluxe! oh damn so delicious! sape2 nak belanje after ni dialu2kan jangan malu ye (^_^)


 pix ni sebenarnye nk tengok je beg tuh! konon2 je cakp nak beli .hehehe
suke sangt tapi apekan daya mampu melihat! oh salh tu sebenarnye nak tunggu tokey besar belanje ! ahahah:))


eh2 picture ni tertinggal lak! ok ni part mase dalam karaoke room.
okeh! ni yang paling semgat nk story ni adelah geng2 balance dari  members wondergirl yang xdapat nk wat performance dekat korea kerana diorang kena balik masia untuk further study! so hanya mampu menari ala2 joget lambak dekat karoke room ni. by the way, agak konfius sikit sbab dah macam inul lak yang sorang tu. hehe


okey2 rasenye picture terakhir. keadaan diamana tiket tok aku balik perlis telah habis so terpakse contact bantuan untuk pembelian tiket iaitu kekasih gelapku~ 
euuwww~ not my style! of coz my kekasih hati tok wan kite. ngeh3.
tapi xdapt bantuan so kite tunggu dan lihatlah. dapatkah aku balik ke perlis on time. renung2kan dan selamat beramal..




p/s: kepada teman2 terhebat aku dunia akhirat.
amy,nard tasha,ecah, azma dan ili yang xdapat join.
korang selalu dalam atilah. kalau terkurang terlebih jagn simpan dalm hati. 
love u!. ahakz. bukan lessy tapi saje nk bagi!.hihihi. 
muahahahah!!

gurlz at the back!

7 comments:

nadzirah roslan said...

mmuuaahh yati. luv u tuu!!

sarah said...

hye dear..tq sbb suka my keje makeup..
btw gambar2 ini kat mane ya ?

echa said...

gmbr ni dekat jeti dkt ngn hotel holiday inn,melaka.
luv u too.muuuuuuuuuuuaah

cik miss aya said...

nard: muaaahh! sayng ko 120% okeh!:))

sarah: yup sangt nice teruja ! btw pic ni sume di melaka.hoho! meh lah join..

echa: muaaaah! sayng lebeih maaa:)

iliarinayusof said...

lambat sgt btao.. sedihhh :'(

Nurul Natasya Amir said...

mmuaahhhh !

cik miss aya said...

ili : next time kite gtaw lain ok!:)

tasya:)muaaah!