klik secara gumpalan please

Friday, December 14, 2012

stress out.

assalamualaikum..
semalam test. takleh jawab*jujur* study terlalu last minit.jujur gak
XD.
pastu semalam retis youtube datang campus aku --" hampeh betol awat depa tak gitaw. nak jugak aku pap-pap mencapap erk (tayang muke) amik2 gambo.. --"
maklumlah kembau saya datang kan *malu x_x **sila lah muntah dalam jarak 10meter jaraknya*
member-member yang pegi kemain lagi, bakar line,
"kau tahu aku amik gambo siap laga-laga pipi, siap salam lagi kau!. *muke riak mereka kelihatan kerlas~"

gerammmmm grrrr.nah hiyaaaah! amek kau dush-dush~

sapekah retis itu? pemes nau ke?
takdelah pemes, tapi aku selesa dengan tiap lagu-lagu die, tak terlalu complicated :)

bila dah sampai bilik time tu. aku macam nak hentak-hentak kaki geram pastu guling-guling macam thaipusam dengan jarak yang entah ke berapa pulak kilometernya --"
tapi its ok, geram punye pasal, aku tido dengan harapan nak bangun kejap. tapi harapan merosot aku tido macam hyper bola. nahhhh! hambik kol 8 pagi aku baru bangun tu pun sebab nak shishi(toilet mari).--"

aku tetrtido sampai lah ke pagi XD
bengang punye pasal. tido tak hingat hekhek..

penat actually, but bile dah bangun ade miskol kemain ramai plak kan. XD maafin gue tido mmg hyper punye..macam tido sambil tutup telinga tak pun tido dalam bilik kedap udara. hekhek
eh eh..
sape retis yang datang itu. sape lagi, kalau bukan lagu yang dok korang dengar kat blog aku ni..
tadaaaa..
uyohhh comelnye saye XD hakhak. 
tasha manshahar  nak dijadikan cerita kan kan kan, aku punye stress menjadi-jadi bile tak dapat tengok, then ade game hand ball. yang aku takde geng nak lepak n main same-same mmg jujur teringin --" tup-tup dah penyampaian hadiah je -.- erk. kempunan telur tembakul betol -.-" 
tapi sape jelah aku yang mampu nak demand arghhhh! rendah dirinye. hukhuk
ok babai 

eh -eh bangun tido tadi dengar m0tivasi dato FADZILAH KAMSAH. wow~ he made my day.
and mr A kena dengar saye bebel, potpet potpet. XD haha padan muke kena tadah telinga seluas gajah sebab geram pasal semalam tak abis cetrita pun. and terpaksa korbankan kedit free maxis bagi call 60minit tak digunakan --"
well, mane nak taw mulut dah mmg suka nak share ngan hawak.
fadan muke hohohohohohoh

jangan salahkan ibu yang mengundang. tapi salahkan diri sendri dah besau gajah pun nak depends kat org lain macam haku .
OK BYE
mudah-mudahan dengan muke ni terbukti aku happy. bhahaha~ alrite pukul 1 tak mandi lagi.
bau lavender menular ke sekeliling rumah aummmm! ok bye buat kali ke 1200 juta kalinya. ngeh-ngeh~
tarapapapa~



2 comments:

aini shahroni said...

hahaha..
kelakarlaa tgok gmbr last tue..
nampak "happy" sangat!..
^____^

from ::Arkitek Hati::

�MiS AyA� said...

hekhek. kan..
gambo paling cute di alam semesta. sila take note ye. kikikikikikiki ^^