klik secara gumpalan please

Tuesday, March 6, 2012

adakah aku ditakdirkan untuk ditinggalkan ?

Assalamualaikum.. *dahi berkerut-kerut sambil mulut mengomel..
nak hupdate benda simple and past tense.. taw ape die? Aku asyik ditinggalkan je. HUH~
mmg aku dilahirkan untuk ditinggalkan kot..
letih lah camni.. ok lah penat nak naip dah keciwa~ HAKHAK~
sambung tdo bila tengah frust camni.. jgn janji kalau memory dalam kepala dah full. Huhuhu~
janji xditunaikan.. kate je nak tepon. Tapi pentipu. Arghhh! *lorat je nk argh bagai*
ni tepek picture sendirik xtdo lagi time ni sebab  ku menunggu.. *kerut kat dahi berkerut 18juta lemen lagi.


ni muke kali ke berapa ntah kena tinggal~ setahu aku xdelah buruk sangt kan?*sikit je kan.
HAKHAK~



ni plak muke busuk mate sembab sebab nebes but bersemangat!!. Aku saje je nak tayang idung aku yang bulat. Sebab xpuas hati kena tinggal~

dear,pak cik lesen. Saje-saje je kan? melembabkan penghabisan lesen aku kan? aku kerat pakcik ni kang baru taw.. geram-geram-geram. Pulunlah aku mandi pukul 6 pagi sebab takut lambat. Siap menari-nari pepagi buta tu.*aerobik lah konon** Bagi cergas.. kalau x kompom aku ZZZZzzzzZZZZ~
oh pakcik, anda mesti tak tahu aku tak leh tdo sebab nebes..*padahal mmg susah tdo malam sejak azali lagi**
masa memula zaman pekenalan kita* muntah kaler kuning!** kemain semangat kan. suruh aku bayar cepat-cepat sekrang dah abis bayar. Kau hilang bagai AHLONG *masalahnya duit aku lah. Grrrrr!
haisshh~ pakcik-pakcik dun make banana fruit two times.*ayat curik..
so pikir-pikir lah ye.


p/s:: aku membebel dan merepek panjang-panjang ni sebab pada umur 22 sekrang. Still lesen kereta aku xhabis-habis. Dah lah aku xske nak menunggu. Tapi dah sampai terkambus dan perkataan
sabar-sabar-sabar-sabar. Bila selalu pakcik ni tertinggal aku. *sigh..
sambung tdo~
***walaupun membebel merepek  tanpa henti malam tu~(on9 dan melepak2). Wa still cergas
|~.. ~|*hebatkan? Aku xamik dadah bagai ok. Just bila  rasa happy semua perkara jadi semangat ingt tu.
renung-renungkan dan selamat beramal~
jgn bersedih hati ok :D
kerana bersedih hati hanya akan memadamkan semangat,melemahkan azam dan membekukan jiwa.

ingt ye biar jiwa kelajuan. Tapi bukan jiwa songsang. Hek~ out~
:: actually, xdelah marah pun. Saje je. HAKHAK.. geram. Nnt nak keje senang. Lagipun aku dah xlarat dok umah.*cepatlah habis~ Hekhek~ ok chow~
^.^V
so, esok pukul 3petang adelah latihan memandu aku.kalau pakcik tu lupe kat aku lagi. aku nak mengamuk.woarghhhh! hek~
pelik x? kau ade? Hakhak. Xde xpe. Hehehe ~ away
ank tapir bermain ting ting,
kalau nak Berjaya jgn cepat melenting.
::tapi kalau org dok bodohkan kita je jgn kate melenting kau libas kan je depan belakng baru seronok –beronok.hakhak~
salam~






3 comments:

amy syahirah said...

hehe kelakar kakak nie. saya dah ada lesen tapi still pengecut nak bawak kereta, tapi sy tgok kakak excited jee. good :)

yantyco said...

kakak ni mmg cmni...ngahahahah...

�MiS AyA� said...

@amy syahirah: ekekeke :P
meh bagi lesen awk kat akk.. leh gak akk drift seround due~ wakakakaakak
^.^

@yanyco: oih. one in the million beb. ngehngeh..