klik secara gumpalan please

Thursday, January 26, 2012

my blog sangat universal xpercaye cer cek~

assalamualaikum.. meh singgah my blog kerana my blog sangt universal. dan xde alasan reader xmo mengikutinye.
aku baru update blog ni jadi macam budget matang..
actually, ade one day tu. seorang readers komen same wa... tudea~ aku buget HOT ni....
taw padia die komen." eh, kau punye font tulisan dah lah macam cacing.... T-T font plak kecik.."
lalalalaal~ sedas aku kena....blog aku pun, aku yang kena marah. aisemen~ tapi wa amik positip-positip je..heeeee~
tapi wa pelik,die xtaw kah? bahawasany yang kecil itu adalah sesuatu yang comel~... tapi wa xkisah ar..sebab ade gak readers sejemput due yang tegur kan kan..even mereka  adalah silent readers~ heloo bro. thanks sebab kau mmg banyk komen pasal blog aku yang selalu ketandusan idea ni... cerita banyak tapi nk menaip tu. alahaiiii~ malas lagi banyk dari rajin.. nak salhkan sape tu?????
salahkan diri sendri lah T-T..

so sekarang aku dah boleh senang hati... aku dah pening nak cari kaler ape bagi menonjolkan kematangan semasa berbelog-ing ni. sekrang background pun dah kaler gelap sikit taw pasal ape??
ni sorang lagi.. aku xtaw lah betol ke x? die cakap, die rabun kaler terang........................................ T-T wuuuuuuuuu~
camne tu.. aku xtahu lah macam mane?? so aku mengambil inisiatif untuk mengubahnya. kerana aku mampu mengubahnye T-T

watever pun aku seronok dengan blog aku sekrang. walaupun xdelah cantik * sentap sendirik =.=".
font gedabak.... kaler background pun xlah silau sangat, so korang xpayh lah susah pakai spek itam bagai nk bace story aku ni..
... so kepada makcik, pakcik, tok nenek, abang, kakak, adik-adik sumer boleh bace...dan xde reason korang xmo bace. kecuali,,
sebab mmg story aku xsyok korang nk bace... but i wrote.. just the way who am i.....
dan-dan-dan.....
bacelah my blog tuk hilangkan rasa bosan anda.. ekekkeke..
kalau bosan gak. korang pegi istigfar banyak-banyak dan bersabarrrrr... kerana...


“Dan sesungguhnya Kami akan memberi balasan kepada orang yang sabar dengan pahala yang lebih baik dari apa yang telah mereka kerjakan.” (Surah al-Nahl, ayat 96) 




semoga ilmu ini dikongsi bersama ♥


so-so. hadapilah segalanya dengn tenang ok :)
adios gambateee~
wo aini.. i love u.... grrrrr..

pecah kaca,
pecah gelas,
lepas baca, 
harap balas, (comment )
ngeeeeeeeeeeee~

^.^ v chooooooooooooooow~





3 comments:

she_littlestarz said...
This comment has been removed by the author.
she_littlestarz said...

miahahahahah,,,sempoi la blog kamu :))

�MiS AyA� said...

ngehhhh~ well camne mia bercakap camtu lah mia naip .. tenks ngeee~ rajin2 pollow up ye :">