klik secara gumpalan please

Friday, January 20, 2012

jangan asyik nak salahkan HACKERS je ok~

assalamualaikum. 
ni post sikit je... semalam aku nebes giler. ye lah semalam entah tetibe fb aku jadi sewel meroyan tahap dewa mengaum . auumm~ yelah mne taknye. tetibe jadi pelik-pelik. hampes tol. ku ingt kan ade org HACK lagi =,=" ye ar.. mereka kan hebat. suke hack mengHACK ni mmg manusia sekarang ske budget gud-gud pastu menyusahkan org lain. entah ape2 kan?? Y-Y

so, aku on lappy aku bole kate nk dekat 5 kali........ 5 kali tuh! ingt xpenat ke? penat taw. aku nak tgok update aku pun xleh. last-last aku fedup. xon lasngsung. pastu bosan menggila kan? ye ar aku ade fb je. nak berhubung dengn manusia diluar. kalau x, duduk lah aku ibarat katak bawah gelas. aku malas sikit nak lepak kat luar hang out ke T-T..lemas . sikit ker? actually banyak ok...pemalu kan? :") eekkekeke :P jgn nk gelak sambil terkentut kat sini, aku ade air semyang lagi ni...

pastu selepas dikaji punca, sebab, mengapa sume-sume. yang benarnye, hehehehehe:") malu nak gtaw tapi gtaw jelah kan:")
BEROKband saye dah overlimitsssss lah :") ekekekke :P dah mintak makan( bayor lah) so camtu, aku redha :") sekaligus memalukan diri aku sendri :") ohsem kan? stement aku? seronok kan? pasni aku xbole nak on9 lah kan??? hoho... 
nanti mesti aku rindu dekat semua ...(ayat pancing mintak org bayarkan berokband)  hikhikhik... 
so, eleh yang demikian, jika saye xde update ape-ape ataw ibarat menyembunyikan diri, itu namenye. saye pergi bertafakur digunung-ganang dan bukit bukau. jagn kau tanye kat mne..sebab aku xbwak laptop apetah lagi pc aku.HAHAH~.. ~ sebab aku nk bawak diri,ekekeke. 
OK-ok, magrib dah panjng ni. so aku tempek-tempek. kejadian yang xbagus menimpa aku semalam, weeeeeeeeeeeeeeeee~ nah..

tepek!

p/s: jangan sesekali menyalahkan benda atau org lain, selagi xde bukti yang kukuh. ok
tada~ aku dah ade pesanan penaja. sebab ade reader cakap aku punye blog ni. seswai tuk budak hingusan stended 6 . ekekek:P pedulik ape aku. kau dah syok bace, kutuk plak. tapi ade respon, nmenye die sayang aku. so. GAMBATE!

hahahah:) start with smile end with laugh :)
^.^V daaa~

2 comments:

Joe Langsi said...

huhu ape motif ni :D

�MiS AyA� said...

motifnye, jgn tuduh tanpa usul peksa. dan jgn lupe bayr berok band :") ekekeke