klik secara gumpalan please

Saturday, April 13, 2013

bulan 6 on the way

huuuuu.
wow!
kemain lagi eksaitednya.
bukan ape..
ada sebab musabab yang wajib diambil kire.
kenapa saya kena kurus?

1) baju timbunan kat rumah dah macam nangka kalau sarung kat badan
2) perut dah macam ada tayar spare yang membonjol dengan riaknya
3) pembaziran, bila nak beli baju saiz besar-besar harga mahal. (sebab kena lebih kain)
#dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya.


oleh yang demikian. pembkaran lemak secara berperingkat harus dijalankan segera. 
jangan lengah lagi. dan membuang masa. nak sehat kenalah jage kolestrol dan juga berat badan ideal. aku dah start nak obesity kot. 
gulp. takut -.-"
takpe usaha bulan 6 ni hasilnya. 
"cantik tak kak ton?" #tetibe.
doakan berjaya. 

bonjolan harus dihapuskan segera.!
undilah, saya, no spare tyressss.
nota kaki: org sebokkk mengundi aku pulak sebok mintak undi remove lemak dari badan. uolss semua jgn lupe vote ai ye. hahaha.
gile~ ok bye tq



2 comments:

GadisTerbilang said...

Haha... Nk kurus ape bkn gmok pon

�MiS AyA� said...

gemok ler -.-"
benjolan begitu riak membina disetiap sudut sampai takde ruang lagi :'(
tipsssss pelisss. haha