klik secara gumpalan please

Sunday, January 20, 2013

(╥﹏╥)


(╥﹏╥)
semalam aku tak taw kenapa macam sedihhh gillleeeeeee. tetibe tak sedar air mata macam meleleh sampai sumbat-sumbat idung aku.
dalam tido pun air mata aku tak benti nk meleleh. semalam sangat lah berduka cita sangat. *ayat macam nepal*
hadiahnya, today hidung aku berdarah, maybe panas sangt kot -.-"
aku bersin macam gile hari ni.. sampai tersembur darah dari hidung. hamboii, dahsyat nau ni..
yang aku taw hidung darah sebab panas. tapi hujan today? -.-" erkk. abaikan

tapi, aku ada cerita lagi best today, semalam aku tido dalam kesedihan yang hyper sangat, sebelum aku tido tu, aku ada niat..
"hilangkanlah rasa dukacita aku ni, sesungguhnya syaitan suke bile aku berputus asa"
sedar-sedar aku dah terlelap, dalam kesedihan yang aku sendiri tak tahu ape puncanya.. 
(╥﹏╥)

yang aku ingat sampai sekrang ni..
dalam mimpi semalam, aku menangiss, tak henti-henti, gundah gulananya aku pun tak tahu kenapa?? punca?? 
what a touching scene, then.. disebabkan aku dah terbiasa selalu sensoranggg,atas didikan family akuu,
aku cuba hadapi kenyataan.. tapi, aku menangis lagi, sampai dalam tak sedar, dalam mimpi tu..
ada satu makhluk ALLAH ni.. wallauhualam, die usap kepala aku, die jawab segala kekusutan kat hati aku ni.. sampai aku berhenti menangis, dan aku sangat happyy bila dah bangun tido
bila aku bangun, subhannallah. aku akui, perasaan tu hilangg..aku jadi happy tanpa sebab, aku texting org aku sayang, dan aku syukur hidup lagi..
aku lepak dengan mak aku today, cerita pasal projek kami XD seronok..
tapi..
aku tertanye-tanya sampai laaa nii.. ape makna mimpi tu?

tapi aku bersyukur sangat-sangat..
tula kadang-kadang, kita berusaha buat org lain happy, tapi usaha kita tak menjadi
mungkin aku salah? atau aku belum bersedia bagi komitmen terhadap sesuatu..
sesungguhnya,
aku tak suke bersedih, bergaduh, salah faham dan bla-bla-bla. aku tak suke org perli-perli aku bila kesalahan yang aku penah buat. i,m a human kan. so aku upset, dan lame-lame aku akan jadi stress, bosan tension, at last aku fed up. aku tak mintak jadi macam ni pun.
orang yang tak faham aku, akan sentiasa buat benda yang sama.. aku tak mintak jadi macam ni.. aku usaha being better, buat what i got?
tepuk dada, tanye sendiri lah eton oi
dissebabkan aku manusia berfikir secare non-stop, and kadang-kadang aku migrain macam sekarang ok gud nite.
hope mimpi aman malam ni. kalau tak bangun sedekahkan 
al-fatihah buat
"NURHIDAYATI BINTI MOHD PIAH" thats is my name, sayang mak sangat-sangat.. sayang abah jugak, along, angah,wan, adul, dan semua-semua yang selalu nice to me. if me buat salah..
jangan lupe maafkan saye. saya insan biasa, yang selalu melakukan kesalahan ;) 
semoga ALLAh memberkati kamu semua ;)
assalamualaikum :)*senyum sampai telinga*

2 comments:

Taman Rashida said...

semoga happy selalu ok my dear miaa <3

�MiS AyA� said...

tq kak she u tooo <3